Солідарність поляків з українцями задля спільного майбутнього. Відкрита Церква

У суботу, 21 травня 2022 року, о 21:00 на «Живому телебаченні» дивіться програму «Відкрита Церква».

Учасниками ефіру будуть одразу четверо достойних гостей: Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, та три найвищі ієрархи Римо-Католицької Церкви в Польщі.

19 травня, у межах візиту солідарності в Україну, столицю України відвідали польські римо-католицькі єпископи, де, зокрема, зустрілися з Блаженнішим Святославом.

Вони також торкнулися ран війни в Ірпені та Бучі. Делегацію Римо-Католицької Церкви в Польщі очолив архиєпископ Станіслав Ґондецький, митрополит Познанський і голова єпископату РКЦ в Польщі. З ним подорожували архиєпископ Войцех Поляк, примас Польщі, та архиєпископ Станіслав Будзік, митрополит Люблінський.

За словами Глави УГКЦ, делегація польських римо-католицьких єпископів – це перша церковна делегація такого високого рівня, що відвідала Україну від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого.

У програмі «Відкрита Церква» ви зможете почути про враження єпископів після побаченого в Україні, про солідарність польського народу з українцями в часі жорстокої несправедливої війни, про листи польських єпископів до патріарха Кирила, про діалог з патріархом Вартоломеєм, а також про шлях до взаємного прощення і примирення та входження України до європейської спільноти.

Підтримати «Живе телебачення»

Дивіться також